Vi udfører…

Serverkøling

De fleste virksomheder og institutioner er dybt afhængige af, at alle elektroniske systemer altid er i fuld drift og det bliver ikke mindre i fremtiden. Det er derfor af den største betydning, at der skabes de bedste rammer, hvad angår temperatur og luftfugtighed for hardwaren, for at opnå optimal drift og mindst mulig risiko for nedbrud.

Proceskøling

Har du en proces, hvor stabil temperatur og driftssikkerhed er af yderste vigtighed, så kontakt os og lad os rådgive dig. Vi har mange års erfaring i dimensionering og installering af mange forskellige former for proceskøling til det danske erhvervsliv.

CO2 Varmepumper

Vi er pionerer og firstmovers på CO2 varmepumper til brug for opvarmning af boliger og brugsvand i eksempelvis klyngebebyggelser. CO2 anlæggene kan levers som stand-alone enheder og i flytbare containere. 

Køle-frostlagre

Står du og mangler et køle-frostlager? Så kontakt os og lad os være med til at give dig den bedste og mest driftsikre løsning.

Dimensionering

Ved fremstilling af køleanlæg er forskellige EU-direktiver gældende for køleanlæg. Alt efter type, størrelse m.m., gælder et eller flere direktiver for køleanlæggene. Lad os hjælpe dig med at dimensionere dit køleanlæg. Vær dermed sikker på, at du har et anlæg, der lever op til de krav, som stilles i dag.

Varmegenindvinding

Hvorfor ikke udnytte dit anlæg bedst muligt? Vi kan hjælpe dig med at installere en varmeveksler og dermed opnå den højeste virkningsgrad for din installation. Herved reduceres dine driftsomkostninger.

Automation

Vi sørger for at dit anlæg har den nyeste og sikreste teknologi på markedet. Er dit behov et køleanlæg eller en installation med specifikke parametre, er vi leveringsdygtige i dette.

Miljøbevidst køling

Miljøbevidst køling med FutureCool CO2

Translate »